Мрii гублять туфельки в пiтьмi...

Ирина Иммер
Очі дня якісь уже не ті -
Час стирає наміри дивацькі,
І з долоні сніга конфетті
Більше не кружляє у шампанськім.
Наче снів минула дивина;
Вже карета пахне гарбузово,
Пляма від чарівного вина
Виглядає просто і прозово...

П'яний сторож спить під ворітьми;
Він Її облапує слиняво...

Мрії гублять туфельки в пітьмі,
Але їх ніхто не здоганяє...