С дождиком

Степаненко Василь
                О.К. присвячую

*

Із дощиком
Я заспіваю люлі.
Із другим – тебе люба розбуджу.
Із третім – поселю
В тобі весну.

                О.К. посвящаю
*

С дождиком
Я баю запою.
Со вторым – тебя я разбужу.
С третьим – поселю
В тебе весну.