Ранок

Лина Биленька
  Ліна Біленька
 
                РАНОК

                Озивається ранок до мене
                Щебеьенням розбуджених птиць
                І дерев шелестінням зеленим,
                І гудінням бджілок-трудівниць.

                Я саджу перед вікнами квіти,
                Я вслухаюсь у пісню весни,
                Вже зі мною прощається квітень,
                Залишаючи спогад ясний.

                Журавлів залишає в дарунок
                І заливистий спів солов,їв,
                І на сонці настояний трунок
                Яблуневих подільських садів.