Прохання

Татьяна Белая Роза
   
Наздогнати минулий день -
Чому це не можливо зовсім?
Не співати нових пісень
Про кохання, дивлячись в просинь,
Не спинити упадку рух
В тiм житті, що миттєво тає,
Не затримати твоїх рук,
А дорожче за них немає!
Ти підеш у нове життя,
Та одного щиро бажаю -
Пам'ятай, як любила я -
Не повірю, що це зникає!