Так хочеться тишi

Настя Крадецкая
Так хочеться тиші,
Глибокої як ніч.
Піднятись кудись вище,
Побути віч на віч,
Позбутись метушні,
Затамувати подих,
Побути десь в весні,
Відчути запах вроди.
Так хочеться покою!
Нестерпно, нема сил.
Розлитися водою,
Скотитися на схил.
Так тиші хочеться
У темряві глухій,
Але життя все котиться
І нам кричить: «Мерщій»