Всiм бажаю щастя!!!

Агнесса Солнечная
Радiсть сяє на душi,
Знову закохалась!
Я не в темному плащi !
Квiтами я вбралась!)
 
Таємниче подивлюсь
Миттю iз пiд лоба...
Iз криниченьки нап'юсь.
Геть з душi жалОба!!!
 
Дощ у сiчнi накрапА...
Де ж то хуртовина?..
Де сiчневий дощ упав,
Розцвiте калина...
 
Украiнський колорит,
Вiн такий чудовий...
Може, скоїться гiбрид,
Але з вуст - медовий?..
 
Та не треба нам жалю!
Хай панує щастя!!!
Посміхайтеся - молЮ!!!
Й відійдуть нещастя…))

Лабіринти у душі,
Докори, сумління..
Викинь зараз це в кущі,
Як нудне паління!!!

Треба жити «тут-тепер»!!!
Йти до Перемоги!
Смуток за кутком завмер,
Різні з ним дороги!!
 
Грiє Сонечко мене,
Гарнi  з ним стосунки!
Тож життя не промайне"!..
Є новi  Малюнки!