МАМI

Вера Яковлева 5
Навплітала сріблянок пороша
В чорні коси твої раненько.
Все одно ти красива й хороша,
Рідна матінко, люба ненько.

Руки ласкою помережані,
В борозенках - тепло одвічне.
Пахнуть яблуком, медом зхмеленим,
А найбільше - хлібом пшеничним.