до Рейну

Мартовский Енот
десь біля Рейну, де листя припало додолу,
за горизонтом святої святих, в цій землі,
тече нескінченний струмок, та по ньому
чайки пливуть та великі такі кораблі.

ти подивись, любий друже, крізь небокрай,
почуй-но співуче дзюрчання води той прозорой;
я, бач-но, в танці кружляю, а ти заспівай -
так, як іще не співав ні цареві, ні Богу.