МАТИ

Вера Яковлева 5
Чекає сина
Мати на порозі.
А син десь їде
По грузькій дорозі.

Коли ж дорога
Поверне додому?
Чому ж у мами
Серце так судомить?

Чому не спиться
На м'якій постелі?
Не сплять зіниці -
Дивляться на двері.

Важке чекання...
Мовби смутку тонни
Зверне до рання.
Й притамує стогін.