Наркотик

Анна Синеокая
Бачу тебе і серед дня і серед ночі
немає значення де ти зараз
бо ти все одно
залишаєся поруч

Ти ще не навчився
залишати мої думки
за власним бажанням
та й навряд чи
це тобі
колись вдасться

Кохання-не прискорений потяг
тому не пролітає повз нас
за кілька секунд

Коли ти лишаєся
лише у моїх думках
і я не маю здатності
торкатися тебе
по-справжньому
воно стає схоже на ломку
від наркотичної залежності
тому ти-мій наркотик

Кожного ранку
потрібно збільшувати дозу
аби тобою насититися
і лише передозування тут неможливе...