E-mail

Анна Синеокая
Я втомилася тобі писати
але нічого не можу
з собою зробити
тому і пишу-
ти зробив мені боляче
мабуть не менше аніж собі
але я не сприймаю напівтони
Вибач мене за це і прости...

Нажаль мої думки
не мають поштової скриньки
у твоїй душі
тому я невзмозі це надіслати тобі
Гаразд,
я поставлю нові двері
у своє серце
та зроблю влюча
якого ніколи не матимеш ти
Вибач мене за це і прости...

Я не маю права змінювати те
чого ніколи не буде
і доки я не поставлю двері
ти постійно
залишатимешся "всюди"
я відчиню їх того дня
коли туди постукають
нові,важливі мені люди
ти ж залишатимешся "всюди"
окрім кімнати моєї душі
Вибач мене за це і прости.