Можливо

Анна Синеокая
Неможливо писати про кохання
якщо ти його не відчуваєш
як неможливо жити
якщо ти не народжуєся
неможливо тужити за тобою
якщо тебе не існує
як неможливо забути щось
якщо ти не пам'ятаєш
неможливо повірити в Бога
якщо ти не маєш душі
неможливо дихати
якщо ти не маєш легень
неможливо згаснути
якщо ти вода
неможливо запізнитися
якщо ти не маєш куда
неможливо повірити в те
що ти є не вона
не моя половинка
що мені Богом дана
неможливо запізнитися на літак
що невзмозі злетіти
так і мені неможливо забути тебе
коли ти у моєму житті уже є
неможливо не вірити в Бога
якщо душею відчуваєш тебе
неможливо не бути з тобою
як неможливо упасти угору
неможливо зрозуміти нас
як неможливо зупинити час
але знаєш поруч з тобою
я можливо ще й не таке накою...