Побажання на весiллi

Надежда Троян
Дві долі в одну ви сьогодні навіки з*єднали,
Хай буде цей день найщасливішим в вашім житті!
Сьогодні на свято, ви друзів і близьких зібрали,
То ж слухайте, діти, що скажуть вам ваші батьки:
"Щасливої долі ми хочем для вас побажати,
Хай будуть безхмарні і радісні всі ваші дні!
Щоб вміли завжди один одного так поважати,
Кохати, прощати і разом співати пісні!
Хай ваша сім*я на добро буде завжди багата,
У злагоді й мирі життя щоб своє прожили,
Щоб завжди в достатку, в любові була ваша хата,
А ви, наші рідні, щасливі й здорові були!
То ж келих весільний за вас всіх попросим підняти,
Щоб завжди кохання горіло у ваших сердцях.
І "Гірко!" щоб тільки сьогодні з любов*ю кричали,
Щоб світлим і рівним простелений був для вас шлях!"