Кроки весни. укр

Людмила Петрук
Ось перший пролісок з'явився,-
Ще місяць лютий на дворі...
Та він вже так причепурився,-
Готовий квіткою цвісти ...

Вітає сонечко день новий,-
Марніють плями снігові...
На річці тане слід клиновий,
Що залишився від зими...

А серце наче квітка та,-
До сонця прагне і весни...
Якщо кохання в нім нема,
Не буде барвами цвісти....