Вишиванка

Вера Яковлева 5
Ниточка до ниточки -
Шию-вишиваю.
Хрестиком дрібнесеньким
Душу зігріваю.

Півники та квіточки -
Серце звеселяю.
Міточка до міточки
Пісню вишиваю.

Скорше б моя донечка
На рушничок стала,
Їй би шлях рівнесенький
Я б нагаптувала.

Й квіточками стежечку
Радо б уквітчала.
Доле, моя доленько,
Де ж ти заблукала?

Ниточка до ниточки,
Шию-вишиваю.
Думи-вишиваночки,
З вами розмовляю.