Благання за сина

Любовь Кононенко-Грицюк
Всевишній! Кланяюсь за милість,
За подароване дитя.
Старанно в скруті я молилась…
Ти не забрав у небуття…
Твого прощення невідкладно
Прошу я за його гріхи
Якщо життя не буде ладним,
Щоб син не став на шлях лихий.
Благаю і благати буду,
Щоб дух його ти укріпив,
Щоб не змотали нитки блуду,
Та душу марно не згубив.
Здоровим був, відкритим небу
Цінив не чарку, а сім’ю
Щоб не відрікся він від тебе…
І матір шанував свою.
Та не згубив він у розвагах
Любові й віри до людей
Терпіння, злагоду, повагу
До немічних, старих, дітей.
Нехай дарує він відверто
Прощення близьким і чужим
До цілі хай іде уперто
І ангели щоб поруч з ним
Охороняють стільки зможуть…
За сина, я тебе молю!
Хай сни погані не тривожать
Я так своє дитя люблю!
                20.02.2013