про школу на укр. языке

Татьяна Бекус
                в со-авторстве с сыном Игорем

ой ти, моя школо!
трьохповерхова краля...
ми ж тебе і любим
ми ж тебе й вбираєм...

І щодня приходимо
з ранку і до ночі
як же не любити
світлі твої очі?

вчитися ми будемо
бо цього нам треба
станемо дорослими
полетим у небо

а поки що мусимо
гризти камінь знань
здобувати навики
до нових пізнань!