Долаю тебе

Иван Славко
Долаю тебе, мов ту наркотичну залежність -
Щомиті в загрозі зірватись й молити про лагідний погляд,
про запах волосся, про посмішку й голос...
хоч подих... і про...
колискову для сина, якого іще народити.