Передчуття

Инна Приходько
Пройти босоніж по стерні,
віддати
          світові
                належне –
і знов буяти повесні
беззахисно,
          беззастережно,
омріювати таїну,
свою,
          не знищену,
                єдину –
неопалиму купину
у вічній
          магмі
                часоплину.
І врешті кинути життя
під час
         подальших
                перегонів
у чорторий передчуття
твоєї
        теплої
                долоні…