Смуток осенi

Наталия Хорунжева
А десь уже іде весна
З заквітчаними косами –
Сніжинка тане край вікна,
Та в серці смуток осені.

В очах - немов туман густий,
Біліють сни минулого.
Так, ти мене не відпустив,
Хоч біль уже забула я.

Скінчились прірвою шляхи,
Обабіч – мрії скошені.
Кружляють жадібні круки,
І в серці смуток осені.
20.02.13