Напитись хочу я весни. укр

Людмила Петрук
Напитись хочу я весни,-така вже спрага...
Та місяць лютий за вікном,-і“зась”тепла...
В моїй руці синичка,-Не журавель,-
Ще білим снігом стелиться зима...

Та все же,- відчуваю подих дивний
І щебет птах в моїм пустім саду,
І перші проліски в крижаній павутині,
Що зустрічають ранішню весну...