Зубки

Наталья Гуркина 2
Кашалот і ведмежатко
Чистять зубки: раз, два, три…
Тож і ти, моє малятко,
Щітку з пастою бери!
Вичищаємо старанно
Зубки знизу і згори,
Щоб вони всміхались гарно
Аж до пізньої пори…