***

Диана Сушко
І  що  ти  є,  навіщо  і  для  чого,
 вже  виріши  для  себе,  адже  час
  –  одвічна  неосягнута  дорога,
 комусь  –  по  серпантину  аж  до  Бога,
 комусь  –  не  відійти  і  від  порога.
 Та,  як  ішли,  усе  ж  спитають  з  нас.