Кохана

Валерий Черножуков
       Чому Тобі, кохана, пісні я не співаю?
       Не те, що безталанний, а й сам цього не знаю,
       Не знаю я, не знаю - одну важливу річ,
       Чому не зустрічаюсь з Тобою віч на віч.

     Приспів -
        Я не знаю, напевне не знаю,
        Винуватії ми без вини,
        Почекай-но, прошу, почекай-но,
        До наступній, до нашій весни.

       Вже сивина на скронях, вже зморшки біля глаз,
       Але вогонь в долонях, від серця, ще не згас,
       Але в очах блакитних, троянди ще квітуть,
       Ту спрагу несамітню ніяк не вгамують.

     Приспів.

        Хай люди вибачають, за цю шалену мить,
        Ніхто із них не знає, як серденько болить,
        Цілую твої губи, кохання п'ю до дна,
        А в тім, що далі буде - не наша провина.

     Приспів.