Ян Твардовськiй - Прийшла

Августина Остров
Przyszla

Znowu przyszla do mnie samotnosc
choc myslalem ze przycichla w niebie
Mowie do niej:
- Co chcesz jeszcze, idiotko?
A ona:
- Kocham ciebie

Прийшла

Знову прийшла самотність до мене
Хоч гадав я, що вона ущухла в небі
Я кажу їй:
- Що ти хочеш іще, ідіотко?
А вона мені:
- Я кохаю тебе