Розмова про електроннi книжки, презентацiя

Киевские Поэты
Розмова про електронні книжки та презентація електронних книжок Антоніни Спірідончевої

14 березня 2013 р. о 18.00
Перша електронна бібліотека сучасної української книги ”Кассіопея”
презентує

МОЛОДІЖНУ ЖІНОЧУ ПРОЗУ
від Антоніни Спірідончевої

У програмі також розмова про становище електронної книжки в Україні (Олександр Костюк)
та молодіжне літературне середовище.

Презентація відбудеться за адресою:

Національний університет ”Києво-Могилянська академія”,
Бібліотека Антоновичів, к. 15
вул. Сковороди, 2, м. Контрактова площа

Віртуальна бібліотека «Kassiopeya» надає он-лайн доступ до книжок сучасних українських авторів. Працюючи з обраними виданнями, користувач має повний функціонал для їх читання. Це і повноконтекстний пошук, і наближення тексту, і перегляд змісту, і закладки тощо.

Доступ до опублікованих книжок платний, проте, бібліотека надає можливість переглянути близько 20 сторінок книги безкоштовно, аби читач міг визначитись, чи цікава йому ця книга.

Антоніна Спірідончева - поетка і прозаїк, автор трьох книжок. Публікується на літературних сайтах, блог-сервісах, сайтах громадянської журналістики. Має публікації віршів та прози в ”паперовій” періодиці, інтерв’ю та читання творів на радіо. Є учасником кількох літературних спільнот, бере участь у музично-літературних акціях, літературних читаннях.

Книги «Весна-поетеса» та «Малолітка» будуть цікаві дівчатам старшого шкільного та студентського віку, а «Бізнес-провокація» зацікавить перш за все офісних працівників. Нині зрозуміло, що більшість потенційних читачів цих книжок значну частину свого часу проводять в інтернеті. Тож розміщення їх в електронній бібліотеці – це крок назустріч читачеві, це надання більш зручного і простого доступу до творів саме цій аудиторії.