Афiша

Поспишайко
Розгублено,  збентежено, сутуло
Дивився на її фотопортрет
І розпачем роз'ятрило, кольнуло
Пихатість глянцю і авторитет,
Потьмарили і прірвою розверзлись
Оці бенкет, злодійство і талант
І спогади, що сновидом наверзлись,
А іншим - лише фото й музикант.