Що робити

Сергей Прушкин
Сиджу, думаю, скучаю...
Нема, що робити.
Телевізор уключаю,
Би ся подивити.

Показали бабу з чайом,
Грязну, непомиту...
Телевізор виключаю,
Бо буде ся снити.

Сиджу, думаю, скучаю...
Нема, що робити.
Я комп'ютер уключаю,
Би ся подивити.

Показали в компі сраку,
Що трясеться жиром...
Я комп'ютер виключаю,
Ідіть собі з миром.

Довго думав, що робити,
Чим ся занімати...
Знаю, жінці треба намікнути,
Що пора вже спати.