Несподiвана зустрiч

Мыкола Ковальчук
Так нежданно ти мене зустріла,
Розтривожила мої думки.
Ну чого ж ти в цю маршрутку сіла
І рука торкнулася руки?

Потаємна світла давня мрія,
Що мене роки не полиша.
У грудневе тихе надвечір'я
Не знаходить спокою душа.

На одній зупинці разом зійдем, -
Почуттів з'єднаєм береги.
Все згадаєм, ніби в юність ввійдем,-
Згоримо від радості й жаги!