Рильке Р. М. Du bist der Erbe

Владимир Дудка
Ось ти нащадок.
Бо для сина спадок
з рук батька пада.
Дітьми квітне світ.
Ось ти нащадок:


Du bist der Erbe.;
Söhne sind die Erben,
denn Väter sterben.
Söhne stehn und blühn.
Du bist der Erbe.