We soon believe what we desire

Татьяна Ивановна Кузнецова
We renewed an acquaintance two months ago. 
We haven’t partied for a minute since.
I'm sure as hell blow high, blow low
Your doubts aren’t worth a row of pins. 

If something strange burns us like fire,
We soon believe what we desire.