ало ало ето телефонът на моята любов балада

Данаил Петров Досев
аз нивга няма устните ти да целувам
ето стотарка избърши ги
аз няма устните ти да целуна
ето ти телефон и той е
не просто любов  ето го

иначе мили ще ме боли
ще ме боли обаче
ще се обадя не знам кога  не сега
това е телефонът на  любовта ми

и телефонът ми е 0878436261 от него дават
двустаен в центъра -при дондуков
това е моята любов това е телефон
да  това е телефон за любовта ми
 ще боли...

иначе мили ще ме боли
ще ме боли обаче
ще се обадя но  не зная кога  не сега
това е телефонът на  любовта ми

ето телефона
за болки и целувки ще съм на 20 ти или на  23 ти монитор
в компютър клуба
когато пресичам през шумната улица и ти ми позвъниш бих могъл и да не  чуя
целувките ти

иначе мили ще ме боли
ще ме боли обаче
ще се обадя но  кога не зная  не сега
това е телефонът на  любовта

аз никога не съм ти подарявал бижута аз никога
не съм преяждал сливи ти на ниски токчета
брадата ми е бяла и телефонът на любовта ми
е
0878436261 вечер
от този телефон от който дават под наем две стаи мебелирани наблизо -при дондуков- на вторият
етаж

иначе мили ще ме боли
ще ме боли обаче
ще се обадя но  кога не зная  не сега
това е телефонът на  любовта

аз искам ако имаме деца децата ни да растнат предо нас - предо очите ни
аз искам да си чуваме децата когато ритат около блока
или пред къщи- на полянката да растнат
не никога не съм преяждал сливи
това е телефонът
на любовта ми

иначе мили ще ме боли
ще ме боли обаче
ще ти се обадя но  кога не знам  не сега
това е телефонът на  любовта

аз никога не съм божури нарисувал още  малък
ще се обадиш ли ще се обадя но в колко часа
когато се давех ти хвърли камък и камъкът ми цепна тиквата и ти остана да ме гледаш как потъвам но ще изплувам в поза мост посред водата

иначе мили ще ме боли
ще ме боли обаче
ще се обадя но  кога не зная  не сега
това е телефонът на  любовта ни

ще се обадиш ли - ще се обадя познай кога когато и да е
две стаи при- дондуков там е любовта ни

иначе мили ще ме боли
ще ме боли обаче
ще се обадя но  кога не зная  не сега
това е телефонът на  любовта

аз никога няма да
те целуна или
прегърна
пък ако искаш убий баща си
аз няма да присъствувам


иначе мили ще ме боли
ще ме боли обаче
ще се обадя но  кога не зная  не сега
това е телефонът на  любовта