Мpii

Татьяна Кушнирук
Дивлюся в твої очі й ніжно тану,
Як та сніжинка в березневі ночі,
Кружляє на вітру в останній танок
І в зиму повертатися не хоче.

Чутливе серце тьохкає до болю,
Стискає груди кров"яним потоком...
В тобі намріяла щасливу долю,
Без тебе жити в світі одиноко.

В твоїх очах я також бачу силу
Нестерпного бажання й тяготіння...
Здається, я нічого не просила б,
Лише відчути наших рук сплетіння,

Почути шепіт вуст, відчути ласку...
Від щастя в синє небо полетіла б,
Разом зануритись у вічну казку
Лише з одним тобою я хотіла б!
24.03.2013