Ти - моя мелодiя

Татьяна Кушнирук
Написала б я тобі листа -
Теплого, як сонечко на небі,
Як сметанка, смачна і густа,
Та навіщо? - думаю, не треба.

Заспівала б пісню я тобі,
Як співає соловей у саду,
Тільки зроблю гірше я собі,
І в душі не винесу досади.

Я зібрала би для тебе цвіт
Ароматних і солодких лілій,
І пішла би за тобою в світ
Та не буду заважати, милий.

Ти - не мій, і я - вже не твоя,
Та нам разом не судилось бути,
Ти лише мелодія моя,
Про яку не можу я забути.
24.03.2013

Картинка из интернета