Боже правий, дай Вкра н

Евгений Кедров
Автор: Евгений Кедров
Жанр: философская

Боже Правий, дай Вкраїні
 Щастя, радощів, тепла,
 Хай пісні над нею линуть,
 Зеленіє хай трава,
 І яскраво сяє Сонце,
 Ріки до морів течуть,
 Світло в кожному віконці
 Буде хай, і з неба ллють
 Дощі теплі над ланами
 Для рекордних врожаїв,
 Щоб збирали їх селяни
 Досхочу без хазяїв…
 Хай відродяться всі села,
 Щастя вернеться в хати,
 Праця хай кипить щоденно,
 Все радіє навкруги…
 Співи, радість, сміх дівочий
 Щоб всі чули звідусіль,
 Та світились щастям очі,
 І забули люди біль…

24.03.2013р.

© Евгений Кедров, время публикации: 24.03.2013 г. в 17:57
 Свидетельство о публикации: № 6963-306325/20130324