Спроба

Валео Лученко
 Знаєш, серце, це так легко піддатись спокусі спустошення.
 Охолоти. Забути запах його волосся і смак його губ.
 Витіснити на окраєць свідомості чорну каву вночі та білий шоколад вранці

 Витруїти його з-під шкіри, сказавши собі "любов - то вірус, наслання, залежність.
 Хочу жити як всі. Пити чай з чоловіком, який мені брат або батько.
 Радіти, що підросли та вбиваються в цурки діти та вже скоро самі шукатимуть пару...
 Перехворіти коханням, не пам'ятати..."
 Легко?
 P.S.
 Спробуй, якщо хочеш. Ти будеш перша, кому це вдалося...