пришла весна

Степаненко Василь
*

Сумних рядів із віршів  назбирав,
Як хмизу в лісі,
Що старіє з часом,
І підпалив їх,
Бо прийшла весна.


*
Печальных строчек из стихов собрал,
Как хворост в лесу,
Стареющего со временем,
И поджег их,
Потому что пришла весна.