Давай не будзем сумаваць...

Демьянова Татьяна Дмитриевна
Давай не будзем сумаваць
аб тым, чаго ў нас не было!
Усім “на жаль” сваім назло
давай не будзем сумаваць!
Ледзь толькі плоць адыдзе ў тло,
як дух-гало пачне крыляць.
Давай не будзем сумаваць
аб тым, чаго ў нас не было!

28.03.2013