Все мысли только про тебя

Осень Наталия
            ***
Мені хотілося б весни в душі,
А не у віршах і картинка..
Там пустота і проливні дощі,
Ще й ти несеш печаль у свОїх вчинках.

            ***
Уже потроху сходить лід,
Спить місяць під покровом неба.
Я,мабуть, віддала б тобі весь світ!
От тільки він тобі не треба..

            ***
Мене не першу ніч безсоння мучить,
Бо в голові дурні слова й передчуття..
Думки такі, що страшно і озвучить,
Про те, що жить без тебе - не життя.