Живи, рiдна школо!

Прокопенко Юрий
(гімн школи)

Ти світло несеш у  серця малюків,
Ти з ними живеш серед виру дзвінків.
З тобою пізнаєм наук глибину
І всюди згадаєм в годину сумну.

Живи, рідна школо, теплом зігрівай,
І нас, українців, добру научай.
Засяй променисто в Успенці*-селі,
Виховуй нас гідних своєї землі.

Ти бачила все – воєн рани пекли,
За це славним йменням** тебе нарекли.
Знов учні летять у життя, як завжди,
І вік не забудуть дороги сюди.

Живи, рідна школо, теплом зігрівай,
І нас, українців, добру научай.
Засяй променисто в Успенці-селі,
Виховуй нас гідних своєї землі.

То ж, школо, живи і квітуй повсяк час,
Надію і віру неси в кожен клас.
Ти долю яскраву для всіх вишивай,
Щоб ми прославляли чудовий наш край!

Живи, рідна школо, теплом зігрівай,
І нас, українців, добру научай.
Засяй променисто в Успенці-селі,
Виховуй нас гідних своєї землі.

2002 рік.

* с. Успенка Буринського району Сумської області
** Школа носить ім'я Героя Радянського Союзу Гая Петровича Головенського - випускника нашої школи.

Фото школи з особистого архіву