Спасибо за вдохновение

Осень Наталия
Я більше вголос не скажу тобі "Люблю",
Не поцілую наніч твоє фото..
Бо наші зустрічі нагадують роботу-
Про себе думаєш:"Не хочу, та зроблю"

Я більше не проллю ані сльози,
Не буду вірить в жодну обіцянку,
Та мить, коли чекали ми світанку
Я змушена крізь все життя нести.

Не буду більш чекати зорепад,
Спокій і тиша-ось мої бажання...
І хоч щодня оспівують кохання
Мені не хочеться його принад.

Від тебе більше не чекатиму прощення,
Хоч важко,як в пустелі без води,
Від тебе йду...і,мабуть, назавжди...
Тобі залишусь вдячна за натхнення.