zhittya

Ноябрь 29
Життя не вчить нас плакати від болю,
Не вчить людей страждати,
Не вчить заламувати волю,
Не вчить нас без взаємності кохати.

Життя не вчить писати статус в твітер,
Не вчить нас вірити усьому.
Життя не вчить кидати слів на вітер,
Не вчить ні доброму,ні злому.

Життя не вчить нас тратить час,
Життя не вчить нас діяти бездумно.
Не вчить як треба жити нас,
Не вчить любити так безумно!

Життя не вчить нас вірити у Бога,
Воно-не вчитель,і тому не вчить!
У кожної людини є своя дорога
В якій вона сама вирішує як жить