Туган йортнын тэрэз утлары

Лилия Рэ
Ерак юлдан кайтып килгэн саен,
Ашыгып карыйм оем ягына,-
Яна микэн тэрэзлэрдэ якты утлар,
Чыгар микэн Эткэй каршыма.

Ул капкадан колеп килеп чыкса,
Йорэгемэ жылы йогерэ,
Энкэемнен кайнар ашы hэрчак
Остэлендэ эзер утыра.

Мен яшэгез якын кешелэрем,
Тыныч булсын тормыш еллары,
Ераклардан безне чакырып янсын
Туган йортнын тэрэз утлары!
 
 1999 ел, февраль