Эти белэн Энигэ, туган йортка

Лилия Рэ
Фрацуз "тетрапак"ында кон саен
Кыйммэт сотлэр алсак та,
Сезнен сыер сотеннэн
Куесы  булмас инде!

Африкадан килгэн бананнарны
Бик еш ашап торсак та,
Сезнен бакча баланыннан 
Баллысы булмас инде!

Нинди торле татлы сулар
Челлэдэ  эчелсэ дэ,
Сезнен кое суларыдай
Сусыны басмас инде!

Энкэй! Эткэй!
Бу доньяда безнен очен
Сездэн изге, сездэн мэрхэмэтле
hичкем дэ булмас инде!             

 2009 ел, февраль