Помагайчик

Наталья Гуркина 2
Я у мами помагайчик: все допомагаю!
Прибираю і пилюку справно витираю.
Готувати смакоту вчить мене бабуся,
Майструвати корабель - йду я до дідуся…
Вмію квіти поливати, речі розкладати…
А чи любиш ти матусі так допомагати?