Не съжалявай

Милена Йорданова
Не съжалявай за пропуснатия миг.
С такива пълен ще е пътят ни напреде.
Ний друг ще имаме - запомнящ се, красив,
за който после ще говорим дълго време.
Ще го изпишем бавно с нашите сърца
върху очите на безцветния ни делник.
И ще прогледне в розово. Без очила.
А в нас от сладостта му ще остане белег.