Зимняя зарисовка

Лана Луканова
Свалился с неба первый снег,
Восполнив скудный пейзаж,
Замысловатых тропок след
И черный ворон, как мираж.
Присыпав крыши черных дней
На черно-белой зарисовке
Запечатлел снег – чародей
Мой город в зимней обстановке


Тамара Крюченко

А першы снег такі неспадзяваны,
Прыцерусіў усе зямлі заганы,
Пакінуў толькі графіку дарожак,
Варон, што дрэвы чорныя сцярожаць.
Прысыпаў дахі шэрыя будынкаў
Для чорна-белых нашых фотаздымкаў.