Рахую до ста

Менестрель Королевы
Сльозама нашими дощ плаче,
Рахую до ста,
Рахую зорі.
Я згадую ночі наші,
Такі чисті, такі прозорі.

Словами нашими виє вітер,
Я його слухаю,
Я чую,
Що мені зараз Москва чи Пітер?
Я до зустрічі дні рахую.

Почуттями нашими вогонь тліє,
Тебе відчуваю,
Тебе я хочу,
Не маю гадки хто про що мріє,
В думках я твоя щоночі.