Хмаринки вкрили небо

Юрий Дубинский
* * *
Хмаринки вкрили небо,
Та не лякає дощ –
Нарешті стало тепло,
Не треба вже калош.
Краплини не холодні
І зовсім не рясні,
Побачимо – сьогодні
Гулять підем усі!

Приспів:
Не будемо ховатися,
Дивитись телевізора,
В комп’ютера погратися
Колись ще потім встигнемо,
Якщо того захочемо,
А може не захочемо?
Вдягнемо краще світера,
Сандалі чи кросівки
Та радісно залишимо,
На певний час домівку.

Зникають вмить калюжі,
Пташок лунає спів,
Не будемо байдужі –
Гайда до парку всі!
Запрошують нас квіти
Вродливі та пахкі,
Навіщо ж нам сидіти
Удома, в такі дні?

Приспів.

Глянь, небо синє-синє,
Смарагдова трава,
Дерева своїм листям
Шепочуть нам слова:
Гуляємо – гуляємо,
Вдихаємо – вдихаємо,
Радіємо – радіємо,
Співаємо – співаємо!

Приспів.

13.04.13