яс

Степаненко Василь
*

*
Сльози то радість.
Вихід із горя також.
Прикрості спалах.

Сльози кохання –
Трепетного відчуття.
І розтавання.

Як без дощу не бува
Сходів зелених.
Так і без сліз не пізнать
Що у душі є.


*
Слезы то радость.
Выход из горя тоже.
Горести вспышка.

Слезы любви -
Бережного ощущения.
И расставания.

Как без дождя не бывает
ростков  зеленых.
Так и без слез познать
Что в душе есть.